Suunnittelu

Hyvä talosuunnittelu synnyttää ajattomia rakennuksia

Arkkitehtitoimisto Rauno Leinus Oy palvelee asiakkaitaan Kirkkonummelta käsin. Suunnittelemme pääasiassa omakotitaloja, huviloita ja sairaalarakennuksia. Toteutamme myös haastavammat suunnittelukohteet Etelä-Suomessa.

Omakotitalo- ja huvilasuunnittelu

Millaisessa rakennuksessa sinä haluaisit asua? Omakotitalossa, joka sulautuu harmonisesti ympäristöönsä, vai kodissa, joka kääntää katseet tyylipuhtaisiin muotoihin ja yksityiskohtiinsa?

Arkkitehtitoimisto Rauno Leinus Oy suunnittelee kiinnostavia rakennuksia, jotka vanhenevat kauniisti aikaa kestäen. Tuomme suunnitteluprosessiin oman kattavan materiaalien tuntemuksemme ja näkemyksemme, kuitenkin asiakkaan toiveita kunnioittaen. Talosuunnittelun lähtökohtana on aina korkea laatu ja asumismukavuus, esteettisestä puolesta kuitenkaan tinkimättä. Näet esimerkkejä suunnittelemistamme omakotitaloista ja huviloista kuvagalleriasta.

Erikoisalana sairaalasuunnittelu ja -ohjelmointi

Arkkitehtitoimisto Rauno Leinus Oy:n erikoisosaamista on sairaalarakennuksien suunnittelu. Aiempi kokemus sairaaloiden suunnittelutöistä takaa onnistuneesti läpiviedyn projektin, jossa alan erityisvaatimukset on huomioitu aivan urakan alusta alkaen.

Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa suunnittelupalvelua.